FacebookIcon  InstagramIcon

Poštovani studenti,

Obavještavamo vas da nastava u ljetnom semestru akademske 2020/21. godine na I ciklusu studija počinje 01.03.2021. godine, a završava 12.06.2021. godine, dok nastava na II ciklusu studija za ljetni semestar počinje 08.03.2021.godine i traje do 18.06.2021.godine.

Raspored nastave se nalazi na oglasnoj ploči i web stranici Metalurško-tehnološkog fakulteta.

Radi suzbijanja i sprečavanja širenja COVID-19, a u skladu sa nalozima i preporukama nadležnih tijela nastava (predavanja i računske vježbe) na Metalurško-tehnološkom fakultetu Univerziteta u Zenici će se organizovati i održavati online, a laboratorijske i praktične vježbe, kao i ispiti na klasičan način u skladu sa svim propisanim mjerama za suzbijanje i sprečavanje COVID-19.

Nastava (predavanja, vježbe i ispiti) će se održavati u skladu sa utvrđenim rasporedom nastave i ispita u akademskoj 2020/21. godini, prema Planu organizacije i rada za vrijeme trajanja pandemije novog koronavirusa (SARS-CoV-2) i oboljenja koje on uzrokuje (COVID-19).

Mole se predstavnici studenata viših godina da putem maila kontaktiraju sve predmetne nastavnike kako bi dobili upute za predmete koje slušaju u ljetnom semestru, te ih proslijedili ostalim studentima radi izvođenja online nastave.

Svim nastavnicima, saradnicima, studentima i građanima upućujemo iskrene čestitke povodom nastupajućeg praznika 01. Marta – Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine!

Dragi studenti, želimo vam uspješan rad u nastupajućem semestru!

JSN Solid template designed by JoomlaShine.com